Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@10:00:29 GMT

راهنمای خرید مودم همراه

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۲۶۶۸۲

راهنمای خرید مودم همراه

فرارو- گران‌ترین مودم همراه فعلی بازار بیشتر از ۳۰ میلیون تومان فروخته می‌شود. مدل جدید هوآوی با قابلیت پشتیبانی از اینترنت 5G صاحب این لقب شده و برای خرید مودم‌های 5G ZTE و EE باید تقریبا ۱۰ میلیون تومان پرداخت کرد. به‌خاطر فراگیرنشدن نسل پنجم اینترنت در ایران هنوز مودم‌های 4G با استقبال خریداران روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوع مودم‌ها می‌توانند نزدیک ۱۰ میلیون تومان قیمت داشته باشند. مودم‌های جیبی و ارزان‌قیمت هم با کمتر از یک میلیون تومان قابل خریداری هستند.

بهترین مودم همراه 5G

به گزارش فرارو، گران‌ترین مودم‌های همراه قابلیت پشتیبانی از اینترنت 5G را دارند و قیمت آن‌ها می‌تواند بیشتر از ۳۰ میلیون تومان باشد. درحال حاضر یکی از گران‌ترین مودم‌های همراه موجود در بازار ۳۲ میلیون تومان ارزش دارد و Huawei 5G CPE Pro ۲ محسوب می‌شود. همانطور که از اسم این مدل مشخص است، توانایی پشتیبانی از اینترنت 5G مهمترین قابلیت این مودم ۳۲ میلیونی به‌شمار می‌رود و به‌صورت همزمان ۲۰ دستگاه مثل موبایل، تبلت و لپتاپ و ... می‌توانند به آن وصل شوند.

حداکثر سرعت اینترنت با اتصال به این مودم طبق ادعای هوآوی به ۳.۶ گیگابیت برثانیه می‌رسد. مودم همراه ZTE MC801A یکی دیگر از مودم‌های گران‌قیمت موجود در بازار است، اما تقریبا یک‌سوم قیمت مودم قبلی فروخته می‌شود و حدود ۱۲ میلیون تومان ارزش دارد. مودم ZTE MC801A هم قابلیت پشتیبانی از اینترنت 5G را دارد. ابعاد این مودم به‌ترتیب ۱۸۲ در ۱۲۴ در ۷۰ میلیمتر، وزن آن تقریبا ۶۰۰ گرم است و ۱۲۸ کاربر به‌صورت همزمان می‌توانند به آن وصل شوند. مودم 5G ای ای مدل QTAD52E با قیمت ۱۰ میلیون تومان یکی دیگر از مودم‌های گران فعلی به‌شمار می‌رود.

این مودم از شبکه 5G، 4.5G و 4G تمامی اپراتور‌ها پشتیبانی می‌کند. در حالت 5G سرعت دانلود این مودم تا ۲.۳ گیگابیت و سرعت آپلود آن تا ۱.۲۵ گیگابیت افزایش پیدا می‌کند. امکان اتصال همزمان ۶۴ کاربر بخشی از قابلیت‌های این مودم است. مودم ۵G‌ای ای مدل QTAD52E با باتری کار می‌کند و بعد شارژ کامل تا ۱۲ ساعت می‌شود از آن استفاده کرد. البته قابلیت اتصال به برق شهری هم برای آن وجود دارد. وزن ۲۰۰ گرمی مودم 5G ای ای مدل QTAD52E آن را به یکی از گزینه‌های مناسب برای مودم همراه و قابل حمل تبدیل می‌کند.

برند

مدل

قیمت

هوآوی

5G CPE Pro 2

۳۲ میلیون تومان

ZTE

MC801A

۱۲ میلیون تومان

EE

QTAD52E

۱۰ میلیون تومان

بهترین مودم همراه 4.5G و 4G

قیمت مودم‌های 4.5G و 4G می‌تواند نزدیک ۱۰ میلیون تومان باشد. مودم ۴.۵G‌ای ای مدل B625-261 در حال حاضر ۹ میلیون تومان ارزش دارد و در اصل محصول هوآوی به‌شمار می‌رود. ۶۴ کاربر به‌صورت همزمان می‌توانند به این مودم وصل شوند و سرعت دانلود آن به ۷۲۰ مگابیت برثانیه می‌رسد. برای استفاده از این مودم باید آن را به برق وصل کرد. مودم 4.5G قابل حمل ودافون مدل M60 با قیمت تقریبی هشت میلیون تومان یکی دیگر از بهترین مودم‌های همراه است.

کار با باتری، وزن نسبتا کم - ۲۰۰ گرم - و اتصال همزمان ۱۶ نفر از قابلیت‌های آن شمرده می‌شود و حداکثر سرعت دانلود آن به ۳۰۰ مگابیت برثانیه می‌رسد. مودم 4.5G ایرانسل مدل M60 که البته برند و لوگو هوآوی روی آن دیده می‌شود شش میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قیمت دارد. ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه حداکثر سرعت این مودم است و بعد شارژ شدن کامل ۱۲ ساعت امکان استفاده از آن وجود دارد. تا اینجا گران‌ترین مودم‌های 4.5G و 4G موجود در بازار را بررسی کردیم، اما با کمتر از یک میلیون تومان هم امکان خرید آن‌ها وجود دارد.

مودم 4G قابل حمل دی-لینک مدل 910M با قیمت ۸۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود. اندازه کوچک مودم 910M به‌حدی است که می‌شود آن را در جیب گذاشت، سرعت دانلود این مودم به ۱۵۰Mbps می‌رسد و به‌شکل همزمان هشت دستگاه می‌توانند به آن وصل شوند. همچنین مودم همراه 4G جاز با قیمت ۹۵۰ هزار تومان فروخته می‌شود. سرعت دانلود با این مودم ۱۵۰ مگابیت برثانیه است و به‌صورت همزمان ۱۲ دستگاه امکان اتصال به آن را دارند.

قیمت مودم‌های همراه 4.5G و 4G

برند

مدل

قیمت

ای ای

B625-261

۹ میلیون تومان

ودافون

M60

هشت میلیون تومان

ایرانسل

M60

شش میلیون و ۷۰۰ هزار تومان

دی-لینک

910M

۸۷۰ هزار تومان

جاز

MF673

۹۵۰ هزار تومان

منبع: فرارو

کلیدواژه: مودم اینترنت مودم همراه پشتیبانی از اینترنت 5G ۱۰ میلیون تومان صورت همزمان مودم های همراه ترین مودم فروخته می شود سرعت دانلود هزار تومان مودم همراه وصل شوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۶۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین مهلت استفاده از کلابرگ

به گزارش صدای ایران از ایسنا، با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از خردادماه سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی این طرح تعریف شد.

طی چند فاز اجرایی و با گسترش اجرای آن در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند. به عبارتی با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافت.

اما در مرحله جدید اجرایی و شروع دهه فجر، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد؛ این فاز جدیدی بوده که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به بیانی دیگر در این طرح، یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تامین می‌شود.

اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزارتومان یارانه، ۶۲۰ هزارتومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزارتومان، ۵۲۰ هزارتومان یارانه دریافت خواهد کرد.

براساس اعلام وزارت رفاه مرحله سوم طرح کالابرگ از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی. طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

تنها هفت روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه الکترونیک باقی مانده و هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح کالابرگ اعلام نکرده است. البته ۱۹ فروردین ماه بود که سیدرضا یحیوی- مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تداوم اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در سال جاری به ایسنا اعلام کرد که در حال حاضر طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حال اجراست و منابع آن برای مدت سه ماه در نظر گرفته شده بود که در صورت تامین منابع، همین مدل ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر منابع تامین نشود چند مدل طراحی و به دولت ارائه خواهد شد و در صورت موافقت با یکی از مدل‌های ارائه شده، اجرا خواهد شد.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرده بود که در هر صورت حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است، اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.

اکنون باید منتظر اعلام دولت ماند تا مشخص شود که قرار است پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چه مدلی برای مرحله جدید کالابرگ الکترونیک اجرایی شود.


دیگر خبرها

  • آخرین مهلت استفاده از کلابرگ
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند