Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@06:06:07 GMT

برای خرید مودم باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۱۴۹۳۰

برای خرید مودم باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

به گزارش جهان نيوز، مودم‌ها در کنار سایر تجهیزات الکترونیک یکی از ابزار‌های مورد نیاز برای دسترسی به دنیای اینترنت است.   این وسایل که از زمان ظهور اینترنت، پا به عرصه گذاشته با تغییر زمان امکانات متنوع تری را پوشش می‌دهد، اما همچنان گسترش امواج اینترنت را به عنوان اصلی‌ترین هدف خود می‌داند.   مودم‌ها به دو دسته کابلی و بی سیم تقسیم می‌شوند که در مورد‌های بی سیم نیز از یک تا چهار پورت LAN برای اتصال شبکه‌ی کابلی هم در اختیارتان قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این دستگاه‌ها از لحاظ فرکانس شامل دو مدل فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و فرکانس ۵ گیگاهرتز می‌شوند که در نوع نخست آن برد زیادی دارد و از موانع سخت مثل دیوار و … بهتر عبور می‌کند، اما در برابر تداخل موجی که به وسیله‌ی اشیای بیرونی (وسایل خانگی) ایجاد می‌شود، ضعیف‌تر می‌شود.   از جهتی در فرکانس ۵ گیگاهرتز، داده‌ها با سرعت بیشتری منتقل می‌شود، اما برد کمتری نسبت به ۲.۴ گیگاهرتز دارد و در اثر برخورد با موانع به‌سرعت تضعیف می‌شود.   برای هر شبکه‌ی بی‌سیم، عددی به عنوان حداکثر سرعت انتقال درون شبکه تعریف می‌شود که واحد اندازه‌گیری آن معمولا مگابیت بر ثانیه است.

نوع پورت در این دستگاه‌ها متفاوت است به گونه‌ای که در پورت LAN گیگابیتی (GbE)، سرعت انتقال به ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه می‌رسد، حال اگر این سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه باشد، از اسم Fast Ethernet برای آن استفاده می‌کنند.   پورت دیگری هم داریم که سرعت انتقال آن ۱۰ گیگابیت بر ثانیه۱۰( GbE) است و در تجهیزات خیلی حرفه‌ای کاربرد دارد.   نکته دیگری که باید به آن توجه کنید تعداد آنتن‌های آن است که، زیرا تعداد آنتن نشان‌دهنده‌ی قدرت سیگنال بی‌سیم است و تعداد بیشتر آن، به معنی بیشتر شدن پوشش‌دهی محدوده‌ی بی‌سیم خواهد بود.   برخی از مودم‌ها دارای پورت USB است که با استفاده از آن محتویات فلش مموری را از طریق شبکه‌ی بی‌سیم قابل دسترس کرد.   برخی کارشناسان بر این باورند که چه بخواهید که یک شبکه اینترنت خانگی را راه‌اندازی کنید و یا حتی شبکه کنونی را ارتقا دهید، به یک روتر وایرلس نیاز خواهید داشت.
منبع: میزان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۴۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی آزموده می‌شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می‌شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری‌های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته‌اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم‌های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می‌کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می‌شود و در آینده به ۵G ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟